Onze Diensten

Op deze pagina komt u te weten welke diensten wij aanbieden. Voor meer uitleg kan u ons altijd contacteren.

Boekhouding, sociale en fiscale wetgeving en loonadministratie

De wetgeving wijzigt constant en u, als zelfstandige of bedrijfsleider wordt verondersteld van alles op de hoogte te zijn. Voor elk probleem waarmee u als ondernemer, vrije beroeper of zaakvoerder in de uitoefening van uw zelfstandige activiteit kan worden geconfronteerd, helpt ons kantoor met het zoeken naar een op maat gesneden en praktische oplossing, waarbij kwaliteit en strategisch inzicht op het gebied van boekhouding, sociale en fiscale wetgeving centraal staan. Zowel de toekomstige als reeds werkzame zelfstandige bieden wij een degelijke begeleiding en de meest uitgebreide informatie. Ook voor de loondadministratie van uw personeel kunnen wij een oplossing aanbieden.

Onze werkwijze

Ons cliënteel bestaat uit éénmanszaken, vrije beroepen, kmo’s, vzw’s en verenigingen. Onze werkwijze leent zich tot een optimale communicatie tussen u en ons kantoor. Uw dossier wordt toevertrouwd aan en opgevolgd door een verantwoordelijke, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke begeleiding en adviesverlening.

Daarnaast werken we nauw samen met andere specialisten (bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen...) om onze cliënten optimale begeleiding en adviezen te geven.

Aanbod

- Volledige en professionele verwerking van de boekhouding, vanaf het inboeken van de facturen tot en met de eindbalans, zowel voor éénmanszaken, vennootschappen als verenigingen.

- Indienen van periodieke BTW-aangiftes en afhandelen van BTW-controles.

- Opmaken van aangiftes personen- en vennootschapsbelasting en behartigen van uw belangen bij vragen en controles van de belastingadministraties.

- Opmaken van de jaarrekening.

- Opvolgen van de evolutie van uw zaak en uitwerken van fiscale optimalisaties.

- Adviesverlening op fiscaal, boekhoudkundig, vennootschapsrechtelijk en sociaal vlak.

- Begeleiden van de startende zelfstandige, oprichten en vervullen van opstartformaliteiten van zowel éénmanszaken als vennootschappen.

- Opstellen van financiële plannen.

- Begeleiden bij oprichting, groei, fusie, vereffening van uw zaak.

- Bijstand bij het opstellen van overeenkomsten en contracten en bij het aanvragen van vergunningen.

- Aansluiting en informatie ivm sociaal statuut van zelfstandigen.

Bezoek ons